Szerviz és garancia

Kiszállítás / beszerelés:

A víz bolygója
A víz bolygója

Garanciális feltételeink

Az AQUA MÍRA által forgalmazott és beépített  készülékekre teljeskörű 2 év garanciát vállalunk, mely az időszakos karbantartási csomagunk igénybevételével további 5 év időtartammal meghosszabbítható és kiterjeszthető, – így a beüzemeléstől számított 7 év lejártáig biztosítható az ingyenes szerviz és készülékkarbantartás.

Berendezéseink  megbízhatósága és minősége természetesen nem korlátozódik le 7 éves üzemelési ciklusra, – mely prognózist eddigi szervíztapasztalatainkra és a készülékeinket gyártó cég professzionális termékeibe vetett hitünkre és évtizedes gyártói tapasztalataira alapozunk.
A magunk részéről komolytalannak vennénk ennél hosszabbtávú ígéretet, melyet egyetlen cég egyetlen terméke sem lenne képes gyakorlatban betölteni.

Előítélettől mentesek vagyunk a távolkeleti termékek irányában, – mégis fontosnak tartottuk, hogy az EU területén belülről válasszuk ki a  víztisztító-berendezéseink gyártóját, – azzal a kritériummal, hogy  a legmagasabb ár-érték-minőség-megbízhatóság négyesfogatának felmutatásával tudjuk magunkat képviseltetni a víztisztítás piacán. Ennek okán csak a legújabb technológiát képviselő berendezések találhatóak meg a termékspalettánkon, melyek között legnépszerűbbek a legkisebb beépítési helyigényt igénylő fordított ozmózis rendszerű készülékek.
Igyekeztünk azon megrendelőinknek is kedvezni, akik kedvelik a modern berendezések által nyújtott LCD kijelzőn követhető információáradatot és üzemellenőrizhetőséget, – valamint felkészültnek érezzük magunkat, hogy víztisztító készülékeinkkel kiszolgáljuk partnereink legkényesebb esztétikai igényeit és követelményeit is. Pl. divatos metalfényezésű készülékek.

Nem forgalmazunk tartályos készüléktípusokat, főképpen az elhelyezhetőség terén mutatott rendkívüli hátránya okán, – továbbá vízminőséget rontó, un. előszűrt víz visszakeveréses(hibrid) berendezéseket sem forgalmazunk. Az utóbbit a vízminőségromlás miatti hátránya miatt, ugyanis ekkor nem teljesül maradéktalanul a fordított ozmózisos technológiából eredő tökéletes vízminőség. (erre még visszatérünk a későbbiekben, gondosan ügyelve, hogy ne nevezzük nevén  a gyártókat, forgalmazókat)

Cégünk a víztisztítás terén nem csak a lakossági igényeket kívánja kielégíteni, de az irodai, ipari és egyéb vízkezelési technológiák terén is képviseltetni kívánja magát, – mégpedig a megszokott ár-érték-minőség-megbízhatóság négyesfogatával.

Készülék beszerelése:

Az előzetes szakmai konzultációt és igényfelmérést követően az Ön időbeosztásához alkalmazkodva az Ország bármely területén ingyenesen kiszállítjuk és beszereljük az Ön igényeire szabott víztisztító-berendezést, mely aztán a leggondosabban beüzemelve kerül átadásra otthonában.

Prémium flex ingyenes szolgáltatásunkkal pedig tovább kívánjuk emelni a tétet a szolgáltatások piacán. A beszerelést végző szakemberünk ugyanis a választott víztisztítóberendezése mellé további árban és szolgáltatásban közelálló készüléket vagy készülékeket is kiszállít az otthonába, hogy ne csak fotó, katalóguskép alapján történjék a választása. Ennek egyik előnye, hogy rugalmasan és legoptimálisabban tudunk a helyszíni adottságokhoz alkalmazkodni, másrészt eleget tudunk tenni a beépítés műszaki kívánalmainak, harmadrészt pedig felkészült kollégánk megválaszolja a készülékek közötti specifikus eltéréseket.

Kollégánk a beépítés során felhívja a figyelmét az esetlegesen gyengélkedő és cserére megérett szifonok, sarokszelepek, kombináltszelepek, bekötőcsövek állapotára, s igény szerint a helyszínen orvosolja a fennálló gépészeti hiányosságot. Teszi mindezt ingyenesen, s a plusz csomagunk részeként.   A beépített szerelvények, szelepek anyagköltsége viszont térítéses, vagyis a költségmentesség ezesetben csak a munkadíjra vonatkozik és vonatkoztatható.

A beépített berendezéseink műszaki paramétereit professzionális eszközökkel kontrolláljuk és rögzítjük, hogy készüléke hosszútávon megfeleljen a legszigorúbb vízminőségi kritériumoknak és az esedékes karbantartások időben teljesüljenek. Saját berendezéseinkből nyert vízmintákat időszakosan akkreditált laboratóriumi ellenőrizésnek is alávetjük, hogy független és hiteltérdemlő kép születhessen a fordított ozmózis elven működő berendezéseinkről, egyáltalán magáról technológiáról.

A berendezéseink működéséhez áramellátás szükséges, melynek a bútoron belül kell rendelkezésre állnia a víztisztító készülék csatlakoztathatóságához.