SUPER LINE 380

Technikai adatok:

Tiszta víz kapacitás: 0,9 – 1,2 l/perc
Szennyvíz termelés: 0,5 l/perc
Készülék mérete: 17 x 33 x 42 cm

Ez a készülék az AQUA Míra kínálatában nem csak kimagasló műszaki tartalmával emelkedik ki az átfolyós rendszerű fordított ozmózisos technológiával működő víztisztítók közül, hanem rendkívül tetszetős kialakításának köszönhetően a legmagasabb esztétika igényeket is maradéktalanul kiszolgálja Az átfolyós rendszerének és a nagyteljesítményű membránjainak köszönhetően nincs szükség külön tárolótartály beépítésére, – mely elhagyása nem csak a pangó víz mikrobiológiai kockázatát oldja meg, de a beépítés lehetőségeit is jelentősen megkönnyíti a berendezés nyújtotta kompakt kialakítás. Műszaki felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz. A berendezés kiegészül komputer vezérléssel, mely a legoptimálisabban juttatja az előszűrt vizet a dupla membrán rendszerre, – így a lehető legjobb minőségű víz kerül előállításra, emellett pedig a megnövekedik a membránok várható élettartama. LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékozódjon és figyelemmel kísérje a megszűrt víz minőségét és figyelmeztesse az esetleges karbantartás szükségességéről, szűrők cseréjéről. Méreténél fogva kis helyre is beépíthető, ezzel pedig hasznos helyet spórol a tisztítószerek és háztartási eszközök számára.
A készülék működéséhez áramellátásra van szükség (230 V).
Ez a készülékünk látszó helyen is elhelyezhető, hiszen úgy került kialakításra a külcsín, hogy az harmonikusan illeszkedik a legmodernebb belső terekre jellemző megoldásokkal, mely a legkorszerűbb fordított ozmózis technológiát rejti igényes csomagolásba.
A berendezés ötlépcsős rendszerrel került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék dupla membrános (200 GPD+ 180 GPD) kialakításának köszönhetően különösen ajánlható családi víztisztító berendezésnek, de kisebb irodákban, üzletekben is képes kiszolgálni a felmerülő igényeket.
A GPD érték gallonban adja meg a napi kapacitást (a váltószám 3,78). 380 GPD = 1436,4 liter/nap.
A berendezésünk mellé választható opcionális kiegészítő vízkezelési eljárások, eszközök, lehetőségek:
– Lúgosító egység (PH növelő)
– ásványi anyag visszapótló egység
– ezüst+ aktívszén utószűrőegység
– magnetizáló egység
– energetizáló biokerámia egység

Karbantartás:

előszűrők cseréje: cca 12 hó
membrán cseréje: cca 24-36 hó

  • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
  • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
  • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
  • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
    Víztisztító berendezéseinkről
  • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
    Szerviz és garancia