Rólunk

A puro pura defluit aqua. Tiszta forrásból tiszta víz fakad!

Kedves Látogató!

Az AQUA MÍRA által képviselt szemlélet alapja, hogy a lelkiismeretes emberi tevékenység sosem megy ki a divatból, időtálló, legalább annyira tartozik az ember legbelső természetéhez, mint a tiszta víz iránti igény, a tiszta forrásra való vágyakozás.
A fordított ozmózis elven működő víztisztítók működési elve éppen az ember, az emberi természet és a természet törvényeit másolja, követi – s a találmány felmutatja azt a szellemi nívót, amely azt életre hívta – tárgyként igazolva az ember szellemességét, játékosságát, zsenialitását, kvalitásai határtalanságát.

A víztisztító berendezés egy olyan tárgy, amely képes visszaadni a víz szennyezés előtti alap minőségét – kiszűrve abból a nemkívánatos összetevőket, melyeket más, hagyományos módszerrel nem lehetséges eltávolítani.

Tiszta vízcsepp játéka
Cseppenő víz

Céljainkról a kommunikáció és a víztisztítás terén

Az AQUA MÍRA közösségében célunk egy igényes, szakmai kívánalmakat is kielégítő weboldal, fórum üzemeltetése, amely törekszik a víztisztítás területén olyan nívót képviselni, és megjeleníteni, amelyben a minőség mennyiség feletti elsősége érvényesül.

Sem termékeink minőségi kívánalmaiban, sem pedig szolgáltatásaink színvonala terén nem kívánunk kompromisszumokat érvényesíteni,- ezt mégis bárki által elérhetővé terveztük – mi több, a legjobb ár-érték aránnyal kívánjuk magunkat képviseltetni a víztisztító berendezések forgalmazói palettáján.

Célunk nem a véleményformálás, főképpen nem a megtévesztés, hanem a minél több valós értékkel bíró információ megosztása a víztisztításról, víztisztítókról.
Információ hiányában ugyanis nem születhet sem felelős döntés, sem konzekvens álláspont víztisztaság terén, – nyelvünk nagyszerűségével és szófordulattal élve: Nem önthetünk tiszta vizet a pohárba.

Termékeinkeről

Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy az EU területén gyártott igényes berendezéseket forgalmazzunk, melyek rendelkeznek minden olyan minősítéssel, mely előírt és egyáltalán szabályozás terén előírható a víztisztító készülékek irányában.

Csak átfolyós és tartály nélküli készülékeket tartunk az értékesítési palettánkon, sem visszakeveréses (un. hibrid), sem pedig tartályos készülékeket nem forgalmazunk. Készülékeink a legmagasabb műszaki és esztétikai kívánalmakat is képesek kiszolgálni, legyen szó digitális elvárásokról és szolgáltatásokról, legkisebb beépítési igényről, netán igényes és divatos külső megjelenésről.

Fontosnak tartottuk, hogy magunk is tapasztalatot szerezzünk a saját berendezéseink stabil és megbízható működéséről, ezért otthonunkban és szervizünkben folyamatos tesztelés és vízminőség ellenőrzés alatt tartjuk éppen aktuálisan beszerelt készülékünket, hogy direkt tapasztalatok birtokában tervezzük és újítsuk meg az aktuális kínálatunkat.

Termékeink beszállítója évtizedes tapasztalatok birtokában tervezi készülékeit, mely készülékek lefedik a  vízkezelés és víztisztítás teljes spektrumát, az otthoni víztisztítástól a nagy kapacitású ipari berendezésekig, bennfoglalva mindennemű speciális és specifikus szűrési eljárást.

Az AQUA MÍRA tapasztalata az épületgépészetben

Tevékenységünkben biztosan támaszkodhatunk az épületgépészet területén eltöltött sok-sok évnyi tapasztalatra, mely megkönnyíti számunkra a szaktanácsadás, beüzemelések, karbantartás, szervizelés, fázisait, folyamatait.

A személyes kapcsolattartás a víztisztító berendezések értékesítése terén elengedhetetlen! A miértje a későbbiekben alaposan kifejtésre kerül majd, ahogyan az is, hogy a berendezések beszerelésének és hibamentes üzemeltetésének, karbantartási munkálatainak ugyanígy megvannak a fundamentális kritériumai, – melyek célja éppen a vevői megelégedettség maradéktalan teljesülése és a kifogástalan vízminőség biztosítása,-  nem pedig néhány ezer forintnyi plusz bevétel realizálása.

Tanácsadás, beszerelés, garancia

Az AQUA MÍRA minőség iránti elköteleződése okán nem értékesíti berendezéseit házilagos beszereléssel, ugyanis így sem a garanciális feltételek, sem az üzembiztos és kifogástalan vízminőség nem biztosítható és szavatolható. Nem beszélve arról a kockázatról melyet cégünk, termékünk, s tevékenységünk megítélése elszenvedhetne, ha nem járna el megfelelően a tanácsadás, a beszerelés, a szervizelés és a karbantartás területén.

Magunk nem esünk abba a szélsőségbe, hogy azt állítjuk, hogy ihatatlan és egészségkárosító hatása van a vezetékes csapvíznek, s csupán fordított ozmózis elven működő víztisztító berendezés alkalmazása mellet őrizhetjük meg egészségünket. Ilyet sosem állítanánk! A világ legtöbb pontján igenis hatalmas előrelépés lenne Magyarország legrosszabb minőségű vezetékes vizének a fogyasztása.

Vagy, hogy mást ne említsek: egy átlagos honfitársunknak már az is óriási előrelépés lenne az egészség irányába, ha esetenként néhány métert kocogna, hogy megmozdítsa berozsdásodott és megfakult testét. Azt azonban biztosan állíthatjuk, hogy embertől, víztől, természettől idegen anyagokra egészen biztosan nincs szüksége az emberi szervezetnek, természetidegen tőle.

Víz a természet tisztaságával
Tiszta vízcsepp

Az ivóvízben esetlegesen előforduló és fellelhető szennyezőanyagok természetéről, azok hatásairól az élő szervezetre nincsenek megfelelő és hiteltérdemlő ismereteink.
Ez tény.
Olyan robbanásszerű és gyors változáson ment át az emberiség a modernizáció folyamatában, hogy legtöbb anyagról szinte ismerete sincs. A természetidegen és szintetikus anyagok jelenlétét éppen ezért nemkívánatosnak kell tartanunk az ivóvízben, még akkor is, ha azok egészségkárosító hatása nem bizonyított. Az egészség pedig rendkívül sérülékeny, igen törékeny dinamika mentén mozog. Akár egy gondolat, érzet, érzés képes benne komoly nyomokat hagyni, felborítani kényes és viszonylagos egyensúlyát, nem hogy mérgek, hormonok, permetezőszerek, gyógyszermaradványok, azbeszt, nehézfémek, arzén, fekália, festékanyagok, baktériumok, vírusok stb. tehetnék ezt – csak, hogy nevén is nevezzünk néhány olyan lehetséges résztvevőt, mely biztosan akad fenn egy fordított ozmózis elven működő víztisztító szűrőrendszerében.

Azt gondolom oldalunkon megtalál minden olyan információt, ismeretet mely segíti Önt eligazodni a víztisztítás útvesztőiben, s amennyiben kérdése, észrevétele, megrendelése, netán építő jellegű kritikája lenne az általunk megjelentetett tartalmakkal kapcsolatosan – úgy keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Kapcsolataink, partnereink

Együttműködő partnereink: