PREMIUM LINE 800

Technikai adatok:

Tiszta víz kapacitás: 1,6 – 2,1 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,9 – 1,2  l/perc

Készülék mérete: 18 x 36,5 x 41 cm

Ezen a készülékünk teljesítménye már meghaladja a családi vízfelhasználás igényeit és kereteit, s kiválóan alkalmas irodai telepítésre, és maradéktalanul kiszolgálja a többgenerációs családok megszokottnál nagyobb vízigényét.  Nagyteljesítményének és kiemelkedő műszaki paramétereinek köszönhetően kiemelkedik az átfolyós rendszerű fordított ozmózisos technológiával működő víztisztítók közül. Tetszetős kialakításának köszönhetően pedig a legmagasabb esztétika igényeket is maradéktalanul kiszolgálja, elegánsan magába fogadva a legkorszerűbb fordított ozmózisos víztisztítási technológiát.  Az átfolyós rendszerének és a nagyteljesítményű membránjainak köszönhetően nincs szükség külön tárolótartály beépítésére, – mely elhagyása nem csak a pangó víz mikrobiológiai kockázatát oldja meg, de a beépítés lehetőségeit is jelentősen megkönnyíti a berendezés nyújtotta kompakt kialakítás. Műszaki felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz.  A berendezés kiegészül komputer vezérléssel, mely a legoptimálisabban juttatja az előszűrt vizet a dupla membrán rendszerre, – így a lehető legjobb minőségű víz kerül előállításra, emellett pedig a megnövekedik a membránok várható élettartama. LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékozódjon és figyelemmel kísérje a megszűrt víz minőségét és figyelmeztesse az esetleges karbantartás szükségességéről, szűrők cseréjéről. Teljesítményéhez képest rendkívül alacsony beépítési helyre tart igényt, megkönnyítve ezzel az elhelyezés lehetséges módozatait.

A készülék működéséhez áramellátásra van szükség (230 V).

Ez a korszerű fordított ozmózis elven működő AQUA Míra készülék szinte kívánja a látszó elhelyezést, hiszen úgy került kialakításra a külcsín, hogy az harmonikusan illeszkedjen a legmodernebb belső terekre jellemző megoldásokkal.

A berendezés ötlépcsős rendszerrel került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék dupla membrános (400 GPD+ 400 GPD) kialakításának köszönhetően különösen ajánlható több generációs családi víztisztító berendezésnek, de irodáknak és üzleteknek is remek választás lehet ez az esztétikus és magas műszaki színvonalat felvonultató víztisztító berendezés.

A GPD érték gallonban adja meg a napi kapacitást (a váltószám 3,78). 800 GPD = 3024 liter/nap.

A berendezésünk mellé választható opcionális kiegészítő vízkezelési eljárások, eszközök, lehetőségek:

 • Lúgosító egység (PH növelő)
 • ásványi anyag visszapótló egység
 • ezüst+ aktívszén utószűrőegység
 • magnetizáló egység
 • energetizáló biokerámia egység

Karbantartás:

előszűrők cseréje: cca 12 hó

membrán cseréje: cca 24-36 hó

 • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
 • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
 • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
 • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
  Víztisztító berendezéseinkről
 • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
  Szerviz és garancia