OFFICE-ASZTALI VÍZTISZTÍTÓ

OFFICE asztali készülék technikai adatai: 

Tisztavíz-tartály: 3,8 l

Forróvíz-tartály: 2 l

Forróvíz-előállítás: 6 l/óra (90 – 95 CO)

Hidegvíz-tartály: 2 l

Hidegvíz-előállítás: 2 l/óra (7 – 10 CO)

Készülék mérete: 28 x 39 x 56 cm

Ez a készülékünk kifejezetten irodai, munkahelyi felhasználásra készült, mely rendkívül gazdaságos üzemeltetési jellemzőivel teszi magát vonzóvá, felkínálva használójának a hidegvíz ill. forróvíz vételi lehetőséget. Irodai készülékeink a gazdaságosság, környezettudatosság és egészség jegyében születettek, hogy a ballonos vizek bekerülési árának töredékéért kínáljanak kristálytiszta egészséges tisztított vizet, – és kiszolgálják azt az igényes és tudatos vevőkört, akiknek fontosak az imént említett értékek. Az AQUA Míra által kínált berendezés rendkívül magas felhasználói követelményekre tervezett, s nem csak tökéletesen illeszkedik a modern irodai környezethez, de az ebben a kategóriában megszokott és elvárható legmagasabb felhasználói igényeket is teljességében kielégíti. Forróvíz és hidegvíz választási funkciója lehetővé teszi, hogy azonnal hűtött formában jussunk kristálytiszta és egészséges tisztított vízhez, vagy mihamarabb elkészíthessünk egy frissítő forró teát.  Kimagasló műszaki tartalmával kiemelkedik a fordított ozmózisos rendszerű technológiával működő víztisztítók közül, s számos elektronikus szolgáltatással támogatja a tökéletes víztisztítási folyamatot és a tökéletes vízminőség létrejöttét. A szűrési folyamat és a membrán öblítése, valamint a vízminőség figyelése elektronikai felügyelet alatt áll, hogy mindig tökéletes minőségű tisztított víz kerüljön előállításra, – továbbá az időszakos szűrőcserék a használathoz és a betáplált víz minőségéhez igazodva valósuljanak meg.

Irodai víztisztítóberendezésünk felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz. Ideális kialakításából eredően szinte bárhol elhelyezhető ahol a szennyvíz, betáplált hálózati-ivóvíz és az elektromos csatlakoztatás megoldható.

Ez a készülékünk látszó helyen való elhelyezésre tervezett, hiszen úgy került kialakításra a külcsín, hogy az optimálisan illeszkedjen a legmodernebb belső terekre jellemző megoldásokkal, mely így a legkorszerűbb fordított ozmózis technológiának ad otthont.

A berendezés ötlépcsős rendszere úgy került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék professzionális felépítésének és kialakításának köszönhetően különösen ajánlható irodai, munkahelyi víztisztító berendezésnek.

Karbantartás:

előszűrők cseréje: cca 12 hó

membrán cseréje: cca 24-36 hó

  • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
  • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
  • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
  • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
    Víztisztító berendezéseinkről
  • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
    Szerviz és garancia