MAX LINE 1600

MAX LINE 1600 technikai adatai:

 

Tiszta víz kapacitás: 3,6 – 3,9 l/perc

Szennyvíz termelés: 1,2 – 1,6  l/perc

Készülék mérete: 26 x 43 x 68 cm

Ez a víztisztító készülékünk munkahelyek, irodák részére lehet ideális választás, valamint kávéházak, kisüzemek, éttermek, laboratóriumok tisztavíz igényeinek ellátására ideális.  Az AQUA Míra ezen berendezése kimagasló műszaki tartalmával emelkedik ki az átfolyós rendszerű fordított ozmózisos technológiával működő víztisztítók közül, mely egyszerre eredményez stabil működést és kifogástalan vízminőséget.  Az átfolyós rendszerének és a nagyteljesítményű membránjainak köszönhetően nincs szükség külön tárolótartály beépítésére, – mely elhagyása nem csak a pangó víz mikrobiológiai kockázatát oldja meg, de a beépítés lehetőségeit is jelentősen megkönnyíti a berendezés nyújtotta kompakt kialakítás miatt. Műszaki felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz.  A berendezés kiegészül komputer vezérléssel, mely a legoptimálisabban juttatja az előszűrt vizet a dupla membrán rendszerre, – így a lehető legjobb minőségű víz kerül előállításra, emellett pedig a megnövekedik a membránok várható élettartama. LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékozódjon és figyelemmel kísérje a megszűrt víz minőségét és figyelmeztesse az esetleges karbantartás szükségességéről. Mérete és felépítése lehetővé teszi, hogy olyan helyre is beépíthető legyen a víztisztító berendezés, ahol magas a felhasznált tisztított víz mennyisége, ugyanakkor korlátozottak a beszerelésre álló térbeli lehetőségek.

A készülék működéséhez áramellátásra van szükség (230 V).

A berendezés ötlépcsős rendszerrel került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék dupla membrános (1000 GPD+ 600 GPD) kialakításának köszönhetően különösen ajánlható kisüzemi, éttermi, irodai, laboratóriumi, munkahelyi víztisztító berendezésnek.

A GPD érték gallonban adja meg a napi kapacitást (a váltószám 3,78). 1600 GPD = 6048 liter/nap.

Karbantartás:

 • Ipari készülékek esetében a karbantartási feltételek egyedileg meghatározottak, melyhez kérjen árajánlatot.
 • előszűrők cseréje: cca 12 hó
 • membrán cseréje: cca 24-36 hó
 • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
 • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
 • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
 • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
  Víztisztító berendezéseinkről
 • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
  Szerviz és garancia