MAX LINE 1000

MAX LINE 1000 technikai adatai:

 

Tiszta víz kapacitás: 2,2 – 2,6 l/perc

Szennyvíz termelés: 1,2 – 1,6  l/perc

Készülék mérete: 26 x 43 x 63 cm

Az AQUA Míra kínálatában szereplő víztisztító készülék munkahelyek, irodák részére lehet ideális választás, valamint kávéházak, éttermek, kisüzemek, laboratóriumok tisztavíz igényeinek ellátására ideális.  A berendezés kimagasló műszaki tartalmával emelkedik ki az átfolyós rendszerű fordított ozmózisos technológiával működő víztisztítók közül, mely egyszerre eredményez stabil működést és kifogástalan vízminőséget.  Az átfolyós rendszerének és a nagyteljesítményű membránjainak köszönhetően nincs szükség külön tárolótartály beépítésére, – mely elhagyása nem csak a pangó víz mikrobiológiai kockázatát oldja meg, de a beépítés lehetőségeit is jelentősen megkönnyíti a berendezés nyújtotta kompakt kialakítás miatt. Műszaki felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz.  A berendezés kiegészül komputer vezérléssel, mely a legoptimálisabban juttatja az előszűrt vizet a dupla membrán rendszerre, – így a lehető legjobb minőségű víz kerül előállításra, emellett pedig a megnövekedik a membránok várható élettartama. LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékozódjon és figyelemmel kísérje a megszűrt víz minőségét és figyelmeztesse az esetleges karbantartás szükségességéről. Mérete és felépítése lehetővé teszi, hogy olyan helyre is beépíthető legyen a víztisztító berendezés, ahol magas a felhasznált tisztított víz mennyisége, ugyanakkor korlátozottak a beszerelésre álló térbeli lehetőségek.

A készülék működéséhez áramellátásra van szükség (230 V).

A berendezés ötlépcsős rendszerrel került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék dupla membrános (600 GPD+ 400 GPD) kialakításának köszönhetően különösen ajánlható kisüzemi, éttermi, irodai, laboratóriumi, munkahelyi víztisztító berendezésnek.

A GPD érték gallonban adja meg a napi kapacitást (a váltószám 3,78). 1000 GPD = 3780 liter/nap.

Karbantartás:

 • Ipari készülékek esetében a karbantartási feltételek egyedileg meghatározottak, melyhez kérjen árajánlatot.
 • előszűrők cseréje: cca 12 hó
 • membrán cseréje: cca 24-36 hó
 • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
 • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
 • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
 • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
  Víztisztító berendezéseinkről
 • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
  Szerviz és garancia