EXTRA LINE 380

Technikai adatok: 

Tiszta víz kapacitás: 0,9 – 1,2 l/perc

Szennyvíz termelés: 0,5  l/perc

Készülék mérete: 19 x 36 x 22 cm

Ez az AQUA Míra készülék minimális helyigényével és kimagasló műszaki tartalmával emelkedik ki az átfolyós rendszerű fordított ozmózisos technológiával működő víztisztítók közül. Az átfolyós rendszerének és a nagyteljesítményű membránjainak köszönhetően nincs szükség külön tárolótartály beépítésére, – mely elhagyása nem csak a pangó víz mikrobiológiai kockázatát oldja meg, de a beépítés lehetőségeit is jelentősen megkönnyíti a berendezés nyújtotta kompakt kialakítás. Műszaki felépítésében felmutatja a legmodernebb és legfejlettebb berendezésekre jellemző megoldásokat, melynek köszönhetően minimális a készülék energia igénye és a vízszűrés során keletkezett szennyvíz.  A berendezés kiegészül komputer vezérléssel, mely a legoptimálisabban juttatja az előszűrt vizet a dupla membrán rendszerre, – így a lehető legjobb minőségű víz kerül előállításra, emellett pedig a megnövekedik a membránok várható élettartama. LCD kijelzője lehetővé teszi, hogy folyamatosan tájékozódjon és figyelemmel kísérje a megszűrt víz minőségét és figyelmeztesse az esetleges karbantartás szükségességéről. Méreténél fogva a legkisebb helyre is beépíthető, ezzel pedig hasznos helyet spórol a tisztítószerek és háztartási eszközök számára.

A készülék működéséhez áramellátásra van szükség (230 V).

A berendezés ötlépcsős rendszerrel került kialakításra, mely vízszűrési folyamat legvégén 0,0001 mikron szűrés tisztaságú víz kerül előállításra. A fordított ozmózis elven történő vízszűrési eljárással a vírusoknál 100x kisebb, a baktériumoknál 1000x kisebb alkotóelemek is kiszűrhetővé válnak. Emellett természetesen nem csak a vírusok és a baktériumok kerülnek eltávolításra, de a hormonszármazékok, vegyszerek, klór, nitrát és egyéb nemkívánatos elemek is fennakadnak a szűrőrendszer valamely komponensében. A szűrés utolsó állomásán aktívszenes utókezelés történik, mely a nemkívánatos illatanyagokat és színanyagokat vonja ki, s biztosítja a víz folyamatos frissességét.

Illusztráció a szűrési folyamatról, csaptól a pohárig: a fordított ozmózis technológiával tisztított víz elve

A készülék dupla membrános (200 GPD+ 180 GPD) kialakításának köszönhetően különösen ajánlható családi víztisztító berendezésnek, de kisebb irodákban, üzletekben is képes kiszolgálni a felmerülő igényeket.

A GPD érték gallonban adja meg a napi kapacitást (a váltószám 3,78). 380 GPD = 1436,4 liter/nap.

A berendezésünk mellé választható opcionális kiegészítő vízkezelési eljárások, eszközök, lehetőségek:

 • Lúgosító egység (PH növelő)
 • ásványi anyag visszapótló egység
 • ezüst+ aktívszén utószűrőegység
 • magnetizáló egység
 • energetizáló biokerámia egység

Karbantartás:

előszűrők cseréje: cca 12 hó

membrán cseréje: cca 24-36 hó

 • Általánydíjas karbantartási feltételeinkről,
 • a víztisztító berendezéseink 2+5 évre kiterjeszthető garanciájáról,
 • a plusz ingyenes szolgáltatásainkról és
 • az ingyenes gépészeti ellenőrzésről bővebben itt olvashat:
  Víztisztító berendezéseinkről
 • A beszerelés az ország teljes területén ingyenes. Bővebben:
  Szerviz és garancia